Manken Fiziğinde Güneş

Post date:
30 Haziran 2016
İl:
İstanbul
Semt:
Beylikdüzü
Ülke:
Türkiye
Yaş:
22
Telefon:

İlan sayfamı ziyaret eden elit beylere kucak dolusu selamlar,

Ben 22 yaşında, 52kilo, 1.68 boyunda, bronz tenli mavi gözlü, eğlenmeyi ve eğlenceyi seven samimi içten hoş ve keyifli biriyim. Görüşmelerimi Beylikdüzü’ndeki kendi lüks dairemde yapmaktayım..

Temizlik, bakım, hijyen, hoş görü, anlayış kendini bilmek benim için önemlidir. Sevgi saygı çerçevesi içinde görüşmelerimi gerçekleştirmekteyim benim için iki tarafında görüşme esnasında mutlu ve keyifli olması güzel zaman geçirebilmek anlaşmak önemlidir. Uzun yıllardır sevgili tadında görüşmenin heyecanını benimle yaşayacaksınız.

Bana göre görüşme kalitesi adına aykırı ve hijyen olmayan iğrenç nitelikteki ters birlikteliği asla kabul etmiyorum! ararken bunu lütfen göz önünde bulundurun ve teklif dahi etmeyin. Bunun yanı sıra alelade korunma olmaksızın beraberliğe karşıyım. Ancak bunların dışındaki tüm çılgın fantezilerinizi benimle fütursuzca gerçekleştirebilirsiniz.
Çıtır ve kaliteli bir partner için ihtiyacınız olan tek şey Güneş ile iletişime geçmek ve kendinizi onun ellerine teslim etmek. Şimdiden görüşmek dileği ile hoşça kalın. Not :resimler bana aittir, gecelik görüşme yapmıyorum korunmasız, anal ve cimcif yapmıyorum KISA SÜRELİĞİNE BURDAYIM

Telefon Numaram :

Book Manken Fiziğinde Güneş

  1. İletişim İsmi *:
  2. Email *:
  3. Telefon Numarası:
  4. Adres:
  5. Mesaj:
  6.  
Teşekkürler.

Yorumunuzu yazın “Manken Fiziğinde Güneş”